Při plánování programu na dovolenou a výlety by se mohla ne jen naší rodině hodit informace o tom, kde kdo kdy se dá potkat, kam do shromáždění, za lidmí, za památnými místy,…
Dám si tu práci a pokusím se najít kam bych mohl jít v neděli z Velkých Karlovic,a ele času není a tak by mi taková mapa pomohla víc než jen seznam.
Mohlo by to přispět k obnově sítě (kontaktních bodů), ve které by mohli uvíznout i jiní …
Něco takového je připraveno ve vývojové verzi Evangnetu, kterou snad v dohledné době sprovozníme. Prozatím můžete zkusit třeba tohle: http://btmp.evangnet.cz/mapa_okoli?id=sb60 ;-)
Možná by stačilo zadat do vyhledavače Mapy.cz "Sbor Českobratrské církve evangelické", jsou tam dokonce i informace o časech služeb Božích atd., bohužel není to 100%. Výsledek zkuste sami:
Bohužel to je v kompetenci sborů co tam mají a v jaké míře je to aktuální…. Kdysi jsem žádal o aktualizaci záznamu o ČCE Jihlava, ale kvůli možnosti zneužití byla moje žádost ještě verifikována.
Nevím, jak to funguje. Když jsem byl v Bohuslavicích, ani jsem nevěděl, že něco takového existuje, ale měli nás tam, a poměrně přesně, aktuálně. Nevím, jestli to tam někdo cíleně dával. Myslím, že si to provozovatelé Map.cz stáhli buď z našich stránek, nebo z Evangnetu, nebo z rejstříků firem. Ale proč jim tam pak fůra sborů chybí, když jsou stejně dostupné jako bývaly Bahuslavice (i dostupnější), to nevím.
No Petře, vy správci se teda činíte, pěkné to je a bude, fajn, díky :-) Ačkoliv jsem beta evangnet již několikrát prolezl na mapu jsem snad co si vzpomínám nenarazil;-) …jen už je teď půlka tajemství vyzrazena…:-D