Jé, vy věříte na čerty, pane Kladivo? Vy jste Kladivo na čarodějnice? Tak to byste měl psát na nějaké jiné stránky, je jich takových plno. My evangelíci na čerty ani čarodějnice nevěříme.
Tam je to jinak. Nic o čertech, nic o nočních sletech, nic o souložení s čerty. To jako byste psal, že je Bible buddhistická, protože píše o osudu. A propos, Kladivo na čarodějnice církev nikdy nepoužívala.
OK. Vy jste to myslel jako společenství. To jsem nemohl vědět, a není to bujná fantazie moje, ale fantazie tehdejších zpráv, plných souložení čarodějnic.
Faráři by si měli přiznat, že jsou normální lidi a né ze sebe dělat asexuály. Prostě evangelický farář je normální chlap, který může dělat se svou ženou v ložnici co chce a není imunní proti slovům, která mohou mít dva významy, že ho hned napadne ta varianta sexuální. Teď vás budu šokovat, ale farář dokonce může s manželkou provozovat i orální erotiku, Bible to nezakazuje.
Trochu jste přepřáhnul téma, že? - K tomu použití slova "obcování". Vy jste ho prý (já vám to totiž nevěřím) použil ve významu, jak už se dnes běžně nepoužívá. Já jsem ho musel pochopit jako "souložení", pokud jsem nechtěl podezírat vás, že mluvíte mluvou, která pochází z minulých časů, jako byste sám přišel z dob čarodějnicných procesů. A taky proto, ještě jednou opakuji, protože v dějinných zprávách se otevřeně mluví až o sexuálním obcování s čarodějnicemi, a zase jsem vás nechtěl podezírat vás, že se tomu vyhýbáte. - Myslel jsem, že máte na mysli něco důležitého. Ve slovíčkách už se s vámi nimrat nebudu.
Na Čertových kamenech se děje ledacos, tam evangelík nemá co pohledávat a už vůbec ne v noci. Na jednu stranu se (prý) může evangelík účastnit černé mše, na straně druhé nesmí mít s manželkou sex mimo úkon plození.
Taková zmatenost už tu dlouho nebyla. Připomíná mi to halucinogenní psaní. Uvedl jste asi 4 tvrzení, a podle mého jsou všechna blbosti. Nebo můžete aspoň nějaké z nich doložit?
Nevím o čem mluvíte. Jak jste to uhodl? Dlouho jsem v lese nebyl, pomalu nepoznám strom, co bych dělal na Čertových kamenech? Tam by mě nikdo nedostal ani v rámci turistiky. Stačí mi zprávy odtud a mám jasno.