Dvacetiletá osoba je dospělá, tak asi bych tam problém neviděl, i když je to divný. Já bych si taky ve dvaceti klidně nabrnknul devadesátiletou paliativní manželku, pokud by byla bohatá.
Dvacetiletá osoba je dospělá, tak asi bych tam problém neviděl, i když je to
divný. Já bych si taky ve dvaceti klidně nabrnknul devadesátiletou
paliativní manželku, pokud by byla bohatá.
Ty by sis nabrknul kokoliv, pokud by měl peníze a byl by je ochotný do vás cpát.
Byl jsem nedávno na přednášce o paliativní péči. Lektorka tam znímila zajímavou věc. Prý si stále častěji berou mladé dívky staré muže. Důvod - finanční zabezpečení. Proč makat, když lze udělat šťastným někoho, kdo touží po lásce, avšak je hendikepovaný věkem. A pro tu mladší stanu to má výhodu finanční, potažmo do budoucna dědickou. A jednou si zase vy najdete mladší protějšek, kterému svůj majetek po původním starším partnerovi na smrtelné posteli přenecháte…
A cituji jen jednu větu: "I v současné době, stejně jako dříve, se vyskytují manželství s velkým věkovým rozdílem mezi partnery, ale dnes je jich mnohem méně."
Zajímavý rozpor, že? Možná proto, ten můj článek je založený na tvrdých statistických datech, zatímco dnešní lajfstajlové časopisy staví často na dojmologii. Ale ni, důležité to pro mě není.
Vy mě ale serete, pane Vrána. Zase jste mě dostal. Myslel jsem si, že vás přechytračím. Akorát mi se na tom odkazu zobrazí jen čistá bílá stránka, prostá jakýchkoliv tvrdých dat. No i tak lepší než minule, kdy se na mne po načtení vašeho linku vykulila ta ňadra.
Aha, zkouším to a nevím, proč odkaz nelze zkopírovat. Článek se jmenuje
Věkové rozdíly mezi manžely nyní a v 18. století
tak jestli vás to zajímá, dejte si to do vyhledávače.