To přece musím vědět nejlíp já, co jsem byl a co už nejsem. Mohu jenom zopakovat metodu, která byla základem pro moji konverzi. Za vše vděčím téhle fotografii, kterou mne můj psycholog (pravověrný evangelík) přivedl k prvnímu pochopení problému:
To je ovšem vztyčený prst, pane Vrána. V tom případě i vy byste mohl být nahryzán homosexualitou! Nechci malovat čerta na zeď, ale napadá mne, že možná to není náhodou, jak tady diskutujete tolik let o homosexualitě.
Aha, to je podle vás h.: když někdo považuje lecjakého chlapa za pěknějšího než je lecjaká ženská? Tak to nás ovšem bude víc. Skoro bych řekl, že tvoříme pořádnou většinu.
A zase musím s Vámi nesouhlasit, pane Vráno. Chlap samozřejmě nemá být vyumělkovanej. Žádný malovátka, gely, růžový tričička, v uších, nose či pupíku peting, jak to dneska známe u každýho třetího mládežníka v CČE. Správnej chlap má mít svaly, má smrdět potem, mít řidičák na traktor, popřípadě umět střílet z devítky… To vše chci jednou mít! Naopak u žen je vyumělkovanost žádoucí. Vůbec mi nevadí, když je žena příliš namalovaná, extravagantně oblečená, když si vycpává poprsí a griluje se v solárku. To ke správné ženě patří. Má být hezká. Ta na té fotce je takový rozumný střed, ani málo, ani moc. Z toho je patrné, že při pečlivém pohledu na sdílený obrázek homosexualita prostě z těla odchází.
Ok, však jo. To ovšem nejsou žádné obecné pravdy, jak "to má být". To je váš osobní pohled, a proti gustu žádný dišputát. Poslední větu komentovat nebudu, nevěřím vám, že ji myslíte cážně.
A zase musím s Vámi nesouhlasit, pane Vráno. Chlap samozřejmě nemá být
vyumělkovanej. Žádný malovátka, gely, růžový tričička, v uších, nose či
pupíku peting, jak to dneska známe u každýho třetího mládežníka v CČE.
Správnej chlap má mít svaly, má smrdět potem, mít řidičák na traktor,
popřípadě umět střílet z devítky… To vše chci jednou mít! Naopak u žen je
vyumělkovanost žádoucí. Vůbec mi nevadí, když je žena příliš namalovaná,
extravagantně oblečená, když si vycpává poprsí a griluje se v solárku. To ke
správné ženě patří. Má být hezká. Ta na té fotce je takový rozumný střed,
ani málo, ani moc. Z toho je patrné, že při pečlivém pohledu na sdílený
obrázek homosexualita prostě z těla odchází.
Smrdět potem? Takže by se nejlépe neměl ani koupat, aby náhodou ten smrad nesmyl? A že ti nevadí příliš namalovaná žena? Tak to se ti asi líbí šlapky… Hele, nic proti vkusu, ale ty jseš vážně divnej.
Aha, to je podle vás h.: když někdo považuje lecjakého chlapa za pěknějšího
než je lecjaká ženská? Tak to nás ovšem bude víc. Skoro bych řekl, že
tvoříme pořádnou většinu.
Přesně tak. A když je mi sympatická nějaká holka, tak to ze mě přece neudělá heterosexuála :-D. Třeba státní zástupkyně Bradáčová je pěkná ženská a líbí se mi víc než třeba Jiří Kajínek.
To je ovšem vztyčený prst, pane Vrána. V tom případě i vy byste mohl být
nahryzán homosexualitou! Nechci malovat čerta na zeď, ale napadá mne, že
možná to není náhodou, jak tady diskutujete tolik let o homosexualitě.
I kdyby homosexuál doopravdy byl, tak se stane co? Přikládáš sexuální orientaci až neúměrně velký význam.
To přece musím vědět nejlíp já, co jsem byl a co už nejsem. Mohu jenom
zopakovat metodu, která byla základem pro moji konverzi. Za vše vděčím téhle
fotografii, kterou mne můj psycholog (pravověrný evangelík) přivedl k
prvnímu pochopení problému:
https://peopledotcom.files.wordpress.com/2017/11/justin-bieber-selena-gomez.
jpg
Uznejte i vy! Která půlka je DOOPRAVDY hezčí?
To mě chceš utáhnout na Selenu a na Biebra?? :-D Děláš si legraci? :-D Kdybych dal vedle sebe Helenu Růžičkovou a Františka Ringo Čecha, koho by sis vybral? Já teda ani jednoho.