Myslím, že volba presidenta je soukromá věc každého a nemá se kvůli volebním preferencím nikdo ostrakizovat a hystericky prosazovat jednoho kandidáta ať je pro většinu přijatelný. Jsme přece demokraté, nebo ne? Už vzhledem ke stému výročí naší církve bychom si to mohli uvědomit.
Dle mého názoru by církev žádného kandidáta,snad možná náznakem,ale ne jmenovitě doporučovat oficiálně neměla,to nás rozděluje a rozdělování církve je od zlého.Ať bude zvolen kandidát A nebo B ,je třeba se za něho modlit a přimlouvat.A nás slovy našich předků aby nás Pán Bůh při zdravém rozumu zachovati ráčil.Snad více vysvětlovat nemusím a každému rozumně myslícímu člověku to dojde.Prohlášení SR je třeba číst jako celek a ne si z něho něco vybírat.Děkuji předem za odpovědi.
Tak jsem to nemyslel,spíše mi jde o jednu konkétní záležitost v níž se SR mohla mýlit a není v souladu s Písmem.Kůň je strojen do boje,ale vítěztví je u Hospodina,tím končím.
Tak jsem to nemyslel,spíše mi jde o jednu konkétní záležitost v níž se SR mohla mýlit a není v souladu s Písmem.Kůň je strojen do boje,ale vítěztví je u Hospodina,tím končím.