Diskuze k akci: Pobyt pro mládež s Ratejnou

(Volyně)

Kurz pro mládež. Biblickou řadu povede Tomáš Trusina, farář v Benešově u Prahy. Druhý program představí Josef Bartošek, studentský farář pro ETF. Ve své řadě "Svět je pestrý" promluví o lidech, se kterými se v ČR můžeme setkat. Kurz povede Hynek Tkadleček, farář ve Volyni.


Téma: přesun kurzu do Prčice

Od: Anonym: Tomáš Trusina <> ( ---.strcechy.adsl-llu.static.bluetone.cz )
Kdy: 28. 07. 2009 12:49
Předmět: přesun kurzu do Prčice

Navigace: link | přehled | fórum
Protože se do volyně nikdo nepřihlásil, přesunuli jsme kurz na faru do Prčice a pořádáme hojako "las minute" s možností přihlášek i na poslední chvíli.
KDY: 8.-14.08.2009 KDE: na faře ČCE v Sedleci Prčici KAPACITA: 15 účastníků PRO KOHO: mládežníci ve věku 14-114 let
Nabízíme ho především těm, kdo by v srpnu chtěli strávit čas třebas s přáteli, které obejvili během prázdnin, těm, kdo zjistili že by ještě někam chtěli jet, poznat nové lidi, utvrdit stará přítelství a potkávat se přitom jako evangelické společenství.
Biblickou řadu "KDO JE JAKO HOSPODIN aneb JEDEN NEBO JEDINEČNÝ?" připravuje Tomáš Trusina, farář v Benešově u Prahy. Budeme probírat biblické příběhy, které nás upozorení, zda biblické poselství nutně předpokládá přesvědčení o existenci jednoho boha, tzv. monoteismus. A budeme hovořit o tom, jaké dopady to má pro naši víru a orientaci v současném světě.
Druhý program představí Josef Bartošek, studentský farář pro ETF. Ve své řadě "SVĚT JE PESTRÝ" promluví o lidech, se kterými se potkáváme - Vietnamci, Romové, Ukrajinci, ….
Doplňkový program: - filmy, muzika, rozhovory, hry, brigáda, táboráky, výlety po Českém Meránu. Specialita kurzu: Pepíkova chutná vegetariánská kuchyně, palačinky ke snídani zajištěny. Masožravcům se pokusíme jednou zajistit gulášek. Kurz je náhradou za zrušený kurz ve Volyni ve stejném termínu.
PŘIHLAŠOVAT se můžete do konce kurzu u Tomáše Trusiny na adrese nebo telefonu 317722215 nebo 607588618 CENA: 1.000 Kč (zaplatíte v hotovosti po příjezdu). Kurz budeme konat od počtu 2-3 účastníků.
SEBOU: Karimatku, spacák, oblečení, hudební nástroje, bibli, čtení, či zážitky, o něž se budete chtít podělit s ostatními. PŘÍJEZD: v sobotu 19,00 a později (vlakem 18,30 z Benešova do Heřmaniček 18,56), potom cca 4km pěšky do Sedlece Prčice nebo odveze Trusina autem - nutno nahlásit) Modlitebna má adresu Karla Burky 150, je na hlavní ulici mezi Prčicí a Sedlecem po levé straně v zatáčce před mostem.
Těší se na Vás Josef Bartošek a Tomáš Trusina