V současném vedení evangelické církve jsou poctiví a čestní lidé, dobří křesťané.
Jak se to pozná, že jsou dobří křesťané?
Zatím jsem se tu jen dozvěděl, že podporují LGBT a jejich pyšné pochody… (Ještě nevím, jestli to dělají proto, aby je postupně napravili, nebo jim jen lichotí a podporují tak jejich rozvrat křesťanských hodnot?)
A že se prakticky nezajímají o Bibli, skutečný význam starého zákona je jim (vám tady) zcela lhostejný…
Koukal jsem, proč narostl skokově uložený soubor z diskuse, a je to nahoře odkazem na okupaci… Vidím tedy, že se mícháte do politiky…?
Inu, když za zcela analogických okolností "osvobozovali" Američané třeba Panamu začátkem 90-tých let, když se jim na jejich geo-politickém dvorku vzepřela, bylo tam těch obětí cca 3000. A ovšem když třeba podporovali svrhnutí "neposlušného" "režimu" v Salvádoru v 80-tých letech, bylo těch obětí cca 80,000 … Myslím, že tady byli Rusové ještě velmi velmi shovívaví.
(Celkově, po druhé světové válce mají Američané na svědomí cca 20-50 milionů obětí, narozdíl od WWII je to jen o něco pomalejší…) Korea, Vietnam, Laos, Salvádor, Nikaragua, Rwanda(!), …, Iraq, Jugoslávie, Iraq, Afghanistan, Libye, Syrie, Yemen (zčásti)…
Američané je příliš široký pojem. Převážně to má na svědomí CIA podporou různých režimů nebo naopak jejich svrháváním, a jen zčásti Pentagon, ministerstvo války. A leccos z toho je v režii a v zájmu Židů z Izraele, minimálně všechny blízkovýchodní konflikty přímo, ale pak je vhodné se i podívat, kdo jsou ty think-tanky a military-industrial komplex, který na těch válkách vydělává…
http://www.bollyn.com/the-fraudulent-war-on-terror/
Takže nepřiměřeně brečet nad jednou sovětskou okupací, kdy k nám především Ukrajinci v sovětském vedení poslali vojska, mi přijde nefér, nevyvážené, a tím zalhávající skutečné rozměry těch ostatních okupací, genocid a svrhávání režimů…
Třeba tenhle článek je dost podstatný pro pochopení důvodů k tomu zásahu Varšavské smlouvy u nás:
Nakolik se v něm mýlí?